Som conscients de que el Mètode Pilates és un sistema d'exercicis molt potent, i que realitzat incorrectament dóna lloc a lesions. De la mateixa manera, si es practica sota la supervisió constant de professionals qualificats, els seus efectes beneficiosos són reconeixibles en poco temps.

Per això, a Pilates Style Tarraco treballem amb cada alumne segons les seves capacitats, necessitats i sempre sota la supervisió directa i personalitzada d'una professora especialitzada. Això assegura la correcta execució dels exercicis i l'atenció a l'alumne/a en tot moment. D'aquesta manera i amb la constància de l'alumne/a, garantitzem l'assoliment dels objectius i expectatives de cadascú.

El Mètode té 3 nivells de dificultat: bàsic, intermig i avançat, i s'dapten les sessions a les característiques individuals de cada persona, sigui quina sigui la seva edat, nivell i condició física. Utilitzem els aparells originals dissenyats per Joseph H. Pilates, el que permet la correcta execució dels exercicis i les seves corresponents modificacions.I la seva pràctica té beneficis neurològics i en l'aparell locomotor.

¡Cada persona té una forma física diferent! Al centre, el primer que fem abans de començar amb qualsevol activitat és avaluar a cada persona segons les seves necessitats i capacitats, ens centrem en els seus objectius i expectatives, per així adaptar-li els exercicis per a un entrenament i resultat exitosos.

Les classes col·lectives i massificades no permeten dedicar a cada alumne/a una atenció personalitzada, per això, per obtenir el benefici complet d'una sessió de Pilates amb màquines, aquesta no ha de superar els 3/4 alumnes. En el cas de les sessions de terra no es recomanen més de 8/10 alumnes per classe.

Recorda: una de les claus més importants del Mètode Pilates és la precisió amb la que es realitzen els moviments utilitzant una adequada respiració i correcta execució dels exercicis.

Pilates Style Tarraco és un espai exclusiu i especialitzat, pioner en la pràctica del Mètode Pilates original a Tarragona. Al nostro centre ens centrem en tu.

¡Vine a coneixe'ns!
kjb.